BP och HBK kryssade i cupen

IF Brommapojkarna och Halmstads BK inleder gruppspelet i Svenska Cupen med en poäng var efter 1–1 på Grimsta IP under tisdagseftermiddagen.

Mötet mellan BP och Halmstads BK i grupp 3 skulle ha spelats under måndagskvällen, men fick skjutas upp på grund av kraftigt snöoväder. Istället spelades matchen med avspark 13.00 idag, en oavgjord historia efter ett mål var.

HBK tog ledningen i inledningen av den andra halvleken då rutinerade Simon Lundevall vann en en mot en-duell och placerade in 1–0 för gästerna i friläge. Hemmalaget kom dock tillbaka i den 68:e minuten då Wilmer Odefalk volleysköt in 1–1 från nära håll vid bortre stolpen.

I samma grupp har Djurgården kopplat greppet om förstaplatsen efter en 1–0-seger mot IK Brage igår kväll.