Nyheter

Chevron
BP lånar Marcus Hansson från Djurgården

BP lånar Marcus Hansson från Djurgården

IF Brommapojkarna stärker upp defensiven inför säsongen genom att plocka in rutinerade Marcus Hansson från Djurgården på lån.
– Marcus är viktig i pusslandet med lagbygget eftersom han är användbar både som mittback och som mittfältare, säger BP:s manager Roberth Björknesjö.

IF Brommapojkarna fortsätter att hämta in spelare inför återkomsten till Superettan efter att ha förlorat det allsvenska kvalet i november.

Senaste nyförvärvet är 28-årige Marcus Hansson som lånas in från Djurgården – Hanssons andra lånesejour till Superettan på två år då han 2018 hjälpte IK Frej Täby att hänga kvar i näst högsta serien.

– Marcus är viktig i pusslandet med lagbygget eftersom han är användbar både som mittback och som mittfältare, säger managern Roberth Björknesjö till BP:s webbsida.

Hansson har tidigare i karriären bland annat representerat Gefle IF i Allsvenskan och Tromsö IL i norska högstaligan, och Björknesjö är nöjd med att kunna hämta in en spelare med hans erfarenhet.

– Vi får in nästan 200 allsvenska matcher och med det en jäkla rutin som kommer vara till nytta för oss, konstaterar Robert Björknesjö.

Foto: bildbyrån

Nyheter