Nyheter

Chevron
BoIS kvar i topp efter ny seger

BoIS kvar i topp efter ny seger

Både Landskrona BoIS och Norrby IF tog nya segrar samtidigt som IK Brage tog sig upp på säker mark efter seger i Göteborg. I den sena matchen vann IFK Värnamo Smålandsderbyt mot Östers IF.

Akropolis IF – Norrby IF 0-3
Norrby fortsätter haka på i den absoluta toppstriden. Efter en mållös första halvlek satte boråsarna tre i den andra och säkrade tre nya pinnar. Det finaste målet stod Robin Strömberg för som på ett elegant sätt vred upp en frispark i det vänstra krysset.

GAIS – IK Brage 0–2
Att släkten är värst vet alla som tittar på fotboll. Leonard Pllana, med ett förflutet i GAIS stod för ett av målen när IK Brage, efter två raka förluster, plockade tre poäng och klev upp på säker mark i Superettatabellen.

Landskrona BoIS – Trelleborgs FF 4-2
Hemmalaget tog ledningen redan innan minuten var spelad och det skvallrade kanske om att vi skulle få en målrik historia på Landskrona IP. Så blev det också. Innan timman var spelad hade vi fått se sex mål och det var BoIS som stod för de flesta. 4-2-segern gör att nykomlinge fortsatt toppar Superettan.
 

IFK Värnamo – Östers IF 2-0
I dagens andra derby var det också hemmalaget som var starkast. Christian Moses inledde målskytet i starten av den andra halvleken och på tilläggstid fastställde Joel Stevens slutresultatet. Segern innebär att IFK Värnamo är fyra i tabellen. Östers IF ligger fem poäng efter, på en åttonde plats.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter