Bergmark Wiberg tvåmålsskytt mot J-Södra

Örgryte IS vann med 2–0 mot Jönköpings Södra efter Adam Bergmark Wiberg gjort sina två första mål för säsongen.

Adam Bergmark Wiberg lånades in till Örgryte IS från Djurgården inför den pågående säsongen. I den 13:e omgången kom första målet då han framspelad av Ailton rullade in 1–0 mot Jönkpings Södra i den fjärde minuten.

Innan pausvila hann han göra ett till. Efter en brytpassning av ÖIS-försvaret fick Bergmark Wiberg friläge. Den här gången placerade han kyligt upp bollen i bortre krysset och 2–0 var ett faktum.

J-Södra pressade på för att komma tillbaka i matchen och skapade mängder av chanser, men Fredrik Andersson höll tätt i Örgryte-kassen. ÖIS har nu sex raka matcher utan förlust i Superettan medan J-Södra får se sig passerade av GIF Sundsvall och Akropolis IF i toppstriden.

Se målen och övriga höjdpunkter från matchen här.