Nyheter

Chevron
Bergmark Wiberg hattrickhjälte för Falkenberg

Bergmark Wiberg hattrickhjälte för Falkenberg

Falkenbergs FF inledde gruppspelet i Svenska Cupen med en 3–1-seger borta mot Utsiktens BK. Samtidigt i samma grupp vann ett decimerat Degerfors IF borta mot IF Elfsborg med 1–0.

Efter att alla andra grupper i Svenska Cupen spelat sina öppningsomgångar under helgen var det dags för de första matcherna i Grupp 2 under måndagskvällen. För Falkenbergs FF:s del blev inlånade anfallaren Adam Bergmark Wiberg stor hjälte då han gjorde lagets alla mål i 3–1-segern mot Utsiktens BK på Bravida Arena.

1–0 var en distinkt högervolley i straffområdet, 2–0 rullade han in i friläge, och efter att Niklas Olsson reducerat med en behärskat avslut på hörna kunde Bergmark Wiberg sätta sitt hattrick i matchen med ett vasst högerskott i bortre gaveln i slutet av matchen.

Lite längre in i landet tog Degerfors IF en 1–0-seger borta mot IF Elfsborg trots att man var en man mindre på planen i en halvtimme. Matchens enda mål gjorde Sargon Abraham kort efter att Nicklas Maripuu fått sitt andra gula kort för gästerna.

Foto: bildbyrån

Nyheter