Nyheter

Chevron
Aubynn ny huvudtränare i ÖIS

Aubynn ny huvudtränare i ÖIS

Under onsdagen meddelade Örgryte IS att man går skilda vägar med tränaren Brynjar Gunnarsson. Ersättare blir tidigare ÖIS-spelaren Jeffrey Aubynn.
– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på ÖIS-gården, säger Aubynn.

En turbulent säsong för Örgryte IS slutade med seger i kvalet mot Sandvikens IF och nytt kontrakt i Superettan. Brynjar Gunnarsson tog över laget efter en stentuff inledning på säsongen och lyckades alltså rädda kvar ÖIS i serien. Under onsdagen meddelade dock klubben att det inte blir någon fortsättning med Gunnarsson. Istället blir tidigare Örgryte-spelaren Jeffrey Aubynn ny huvudtränare.

Aubynn har sedan 2015 varit ledare inom Malmö FF:s organisation, både som tränare i ungdomslag och assisterande tränare i A-laget. Nu väntar första uppdraget som huvudansvarig för ett seniorlag.

– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på ÖIS-gården, det känns väldigt inspirerande och jag ser verkligen fram emot att få börja den här resan med ÖIS. Att det var just ÖIS som hörde av sig var en stor anledning till att jag valde att hoppa på. Min ambition är att vi ska klättra och tillslut ta oss till där jag vill att ÖIS ska vara, det vill säga på den övre hyllan i svensk fotboll, säger Aubynn, som skrivit på ett treårsavtal med Örgryte.

Läs mer på ÖIS webbsida.

Foto: oisfotboll.se

Nyheter