Andra raka segern för Utsikten

Utsiktens BK tog sin andra seger på de två inledande omgångarna när man bortavann mot Landskrona BoIS.

Landskrona BoIS – Utsiktens BK: 1–3
Utsikten lyckades följa upp sin premiärseger med en ny trepoängare borta mot Landskrona BoIS. Allan Mohideen gav gästerna ledningen på stopptid i den första halvleken med ett kyligt avslut från straffområdeskanten, och även om Robin Dzabic kvitterade för BoIS kort efter pausvilan så skulle gästerna svara snabbt.

Fyra minuter efter 1–1-målet var Utsikten i lending igen, den här gången tack vare Lucas hedlund som vann boll högt i banan och lade in 2–1 i öppet läge. Tre minuter senare skarvade Erik Gunnarsson in 3–1 på hörna, ett resultat som Utsikten höll till slutsignalen.

Skövde AIK – Jönköpings Södra: 3–3
Skövde AIK, för dagen med Borås Arena som hemmaplan, kämpade ikapp till ett målrikt kryss mot Jönköpings Södra under påskdagen. SAIK tog förvisso ledningen då Filip Schyberg nickade in 1–0 på hörna, men sedan vände gästerna från Jönköping på steken. Robin Book satte både 1–1 och 2–1 för J-Södra, innan det var Skövdes tur att kvittera: Lukas Rhöse hittade Emil Bellander i straffområdet, som hittade nätet med ett tungt vänsterskott.

Innan första halvlek var färdigspelad skulle Jönköpings Södra dock återtagit ledningen igen, Taylor Silverholt tog skickligt emot bollen och lade in 3–2 med ett behärskat vänsterskott. Efter fem mål i den första halvleken föll bara ett i den andra. Sista ordet i Borås fick Hugo Engström, som sprang in i straffområdet från högerkanten och tryckte upp 3–3 i nättaket.

Örebro SK – Östersunds FK: 0–0
0–0 i den första omgången, 0–0 i den andra. Örebro SK väntar fortfarande på årets första mål, åt ena eller andra hållet, men har i alla fall två poäng på kontot. Detsamma gäller för Östersunds FK, som lägger en pinne till samlingen efter 1–1 i premiären mot GAIS.