Nyheter

Chevron
Altemark-Vanneryr skriver på för Örgryte

Altemark-Vanneryr skriver på för Örgryte

Anfallaren Gabriel Altemark Vanneryr har skrivit på ett halvårskontrakt, med option på ytterligare ett år, med Örgryte IS efter att kontraktet med Varbergs BoIS brutits.
– Det känns fantastiskt inspirerande och motiverande att komma till ÖIS, säger han.

Rutinerade anfallaren Gabriel Altemark-Vanneryr hann göra två mål på åtta matcher för Varbergs BoIS den här säsongen innan kontraktet bröts i början av juni. Nu har han hittat en ny klubb i tabellfemman Örgryte IS.

– Det känns fantastiskt inspirerande och motiverande att komma till ÖIS. En fin och anrik förening och som det känns har vind i seglet just nu. Är på väg framåt och uppåt, det känns jäkligt roligt, säger Altemark-Vanneryr om sin nya omgivning till fotboll.ois.se.

Den nu 32-årige Altemark Vanneryr har hållit till på västkusten under hela sin karriär, och utöver Varberg har han även representerat bland annat GAIS och Ljungskile SK. Nu hoppas han på toppstrid med Örgryte under hösten.

– Förhoppningen är att ÖIS ska vara ett topplag hela vägen in. Jag vet själv att det blir fantastiskt roligt att spela när man har chans på toppen. Det är bara att hoppas att vi kan fortsätta så som de har gjort under våren. De har spelat en väldigt fin, offensiv och bra fotboll, säger Gabriel Altemark-Vanneryr.

Kontraktet är skrivet fram till slutet av säsongen, med option på ytterligare ett års förlängning.

Foto: ÖISplay