Nyheter

Chevron
AFC redo för GAIS: ”Två lag som vill rulla boll”

AFC redo för GAIS: ”Två lag som vill rulla boll”

AFC Eskilstuna gästar GAIS när omgång 8 drar igång på fredagskvällen. AFC:s Alexander Michel tror på en jämn match mellan två snarlika lag.
– Det kommer vara det lag som kan hålla i bollen och göra minst misstag som kanske kommer vinna matchen, säger han.

AFC Eskilstunas vinstrad fick ett stopp i den senaste omgången då Varbergs BoIS fick med sig 2-2 från Tunavallen, trots en mängd farliga chanser för hemmalaget.

Nu laddar man om för bortamatch mot GAIS på fredag. Grönsvart inledde serien med två segrar, men har sedan två oavgjorda och tre förluster på formkortet. 

– Det blir kanske den tuffaste matchen hittills. GAIS har räknats med som ett topplag men det har gått lite trögt poängmässigt. I själva spelet, i de fyra fem matcher jag tittat på som de spelet, så har i de stort sett dominerat alla, men inte haft flytet att vinna, säger AFC:s tränare Nemanja Miljanovic till klubbens webbsida inför matchen. 

Eskilstunas defensivt mångsidige Alexander Michel ligger bra till för en ny startplats, speciellt med tanke på att Zourab Tsiskaridze är skadad.

– Det blir en tuff match. Bortaplan mot GAIS – mycket publik, storklubb, de har inte gått så jättebra senaste matcherna men det är ett bra lag. Vi kommer väl förberedda och ska ge 100%, säger Michel.

– Det kommer vara mycket kamp, men sen är det två lag som vill rulla boll, så det kommer vara det lag som kan hålla i bollen och göra minst misstag som kanske kommer vinna matchen, säger Alexander Michel.

Matchen mellan GAIS och AFC Eskilstuna spelas på Gamla Ullevi på fredag med avspark 19.00.

Nyheter