AFC Eskilstuna hemmasegrade

Det blev tre poäng för AFC Eskilstuna i lördagens hemmamatch mot Trelleborgs FF.

AFC Eskilstuna – Trelleborgs FF: 1–0
AFC Eskilstuna säkrade under lördagen sin första seger för säsongen när Trelleborgs FF var på besök på Tunavallen. Matchen såg länge ut att sluta mållös, men mot slutskedet tilldömdes hemmalaget en straffspark. Den tog Marcelo Palomino hand om på allra bästa vis och sköt in det som skulle komma att bli segermålet.

GAIS – Landskrona BoIS: 2–0
GAIS fortsätter att gå starkt i sin Superettan-återkomst. Under lördagen säkrade laget som ännu inte förlorat sin tredje seger när Landskrona BoIS gästade Gamla Ullevi. Det tog bara knappa fem minuter innan Mervan Celik öppnat målskyttet för de grönsvarta – och i början av den andra halvleken kunde han dessutom ha blivit tvåmålsskytt i och med en tilldömd straffspark. Men den räddades. 2–0 kunde dock till slut komma för GAIS, och det var Richard Emeka Friday som satte bollen i nät.

IK Brage – Helsingborgs IF: 1–0
Det blev en uddamålsseger för IK Brage när laget under lördagen tog emot tabelljumbon Helsingborgs IF. Seth Hellberg nickade in matchens enda mål i slutet av den första halvleken. En seger som var lagets andra för säsongen, samtidigt som gästerna från Helsingborg ännu inte tagit någon poäng.