Sena mål när VSK och J-Södra kryssade

Västerås SK och Jönköpings Södra spelade 2-2 under tisdagskvällen efter att båda lagen nätat i slutminuterna.

Amir Al-Ammari gav gästaden Jönköpings Södra ledningen på Solid Park Arena med en läcker frispark som skruvade sig in i det högra hörnet i den 25:e minuten.

Hemmalaget Västerås SK var dock ikapp inom tio minuters spel då Filip Tronet ur minimal vinkal tryckte upp 1-1 i nättaket med högerfoten.

Båda lagen fortsatte att skapa chanser i den andra halvleken. Gästernas Jakob Orlov fick ett avslutsläge från nära håll direkt efter pausvilan, men det var svårt att få till något riktigt farligt och Anton Fagerström i hemmakassen kunde rädda på mållinjen.

I den 89:e minuten såg Jakob Orlov ut att ha säkrat tre poäng för Jönköping då han jobbade sig fram till ett friläge och lättade in bollen i mål.

Men i den 90:e minuten dök Karwan Safari upp med en 2-2-kvittering från nära håll, och matchen slutade oavgjort.