Abraham hattrickhjälte för Degerfors

Sargon Abraham satte alla tre målen för Degerfors IF när man tog en 3-1-seger borta mot Norrby IF under måndagskvällen.

Norrby IF fortsätter att söka efter formen på hemmaplan. Under måndagen kom tredje raka hemmaförlusten då Degerfors IF vann med 3-1.

Hos gästerna gjorde högerbreddaren Erik Lindell efterlängtad comeback efter skada, och det var just Lindell som slog inlägget när Sargon Abraham nickade in 1-0-målet i den 11:e minuten.

Abraham bjöds på ett friläge några minuter senare, men Mergim Krasniqi räddade, och på returen kunde Viktor Götesson inte få bollen i mål.

I den 30:e spelminuten kunde dock Abraham utöka till 2-0 från straffpunkten efter att Kevin Wright fällts i straffområdet. Men Norrby var snabbt tillbaka i matchen då Richard Yarsuvat placerade in 2-1 nere i högra hörnet fem minuter senare.

Närmare än så kom dock inte hemmalaget, och i den 83:e minuten kunde Krasniqi inte hålla Abrahams tunga långskott, utan bollen fann en väg över mållinjen fram till slutresultatet 3-1 för Degerfors.