Norrby tog emot Häcken i årets första träningsmatch

Norrby IF tog emot allsvenska BK Häcken i årets första träningsmatch. Efter att ha tagit ledningen i den första halvleken vände gästerna till 2–1-seger efter paus.

Matchspelandet under försäsongen 2022 är igång. Under fredagen tog Norrby IF emot de kortväga gästerna BK Häcken i Rydahallen i Borås i årets första träningsmatch.

Moestafa El Kabir, som tränar med Norrby och har ett förflutet i just Häcken, gav hemmalaget ledningen i den 18:e minuten, men efter att båda lagen bytt friskt i halvtid kunde gästerna vända i den andra halvleken. Benie Traoré blev segerorganisatör för Häcken då han satte både 1–1 och 2–1, som även blev slutresutlatet.

Imorgon fortsätter träningsmatchandet för de Superettan-lagen och två matcher sänds på discovery+:

Djurgården – Västerås SK: 13.00
IK Sirius – Örebro SK: 14.00