ÖIS lyfter efter bortavinst mot VSK

Örgryte IS tog tre tunga poäng under söndagen när man bortabesegrade Västerås SK med 3–0. Senare under dagen vann Akropolis IF med 2–1 mot IK Brage.

Västerås SK – Örgryte IS: 0–3
Se alla höjdpunkter från matchen här.
ÖIS lyfter från kvalplatserna efter en blytung trepoängare borta mot VSK. Adam bergmark Wiberg sprang in med 1–0 på egen hand efter en kvarts spel, och i den anra halvleken kunde Daniel Paulson trycka in 2–0 med pannan efter Danny Erviks precisa högerinlägg. I slutminuterna kunde sedan Hannes Sahlin placera in 3–0 med vänsterfonten från straffområdeskanten.

Akropolis IF – IK Brage: 2–1
Akropolis tog sin tionde seger för säsongen när Brage besegrades hemma på Grimsta. Victor Söderström gav hemmalaget ledningen i den första halvleken, men gästernas Robbin Sellin kvitterade med ett skickligt volleyavslut. Då hade vi bara spelat i 19 minuter, och i den 36:e kom vad som skulle bli matchens sista mål då Adhavan Rajamohan lade in 2–1 för Akropolis från nära håll.