Kryss efter lång regnpaus

Västerås gick tidigt upp till 2-0 efter dubbla mål från Kartan Safari. Men efter ett långt regnuppehåll kom GAIS tillbaka och kvitterade matchen.

Se höjdpunkter från matchen.

Karwan Safari gjorde 1-0 efter fyra minuter för hemmalaget Västerås SK och han gjorde 2-0 bara drygt tio minuter senare. Jonas Hellgren hade också en boll i nät, men 3-0–målet dömdes bort. Det regnade kraftigt över Iver Arena och efter 27 minuter beslutade huvuddomaren att ta spelarna av planen.

Efter drygt 45 minuter återupptogs spelet och det verkade som GAIS fått en nytändning inne i omklädningsrummet. Mervan Celik reducerade precis innan paus och i starten av den andra satte Carl Nyström 2-2. Celik fick sedan chansen från straffpunkten, men han lyckades inte överlista Anton Fagerström utan träffade stolpen.