Påkopplat J-Södra tog tredje raka segern

Två nya mål från Eric Johana Omondi låg bakom Jönköpings Södras tredje raka seger när man under måndagskvällen besegrade Akropolis IF med 4–1.

Jönköpings Södra har klättrat i tabellen den senaste tiden. Under måndagen kom tredje raka segern i Superettan hemma mot Akropolis IF. Vad som skulle landa på fyra hemmamål inleddes i den elfte minuten då Eric Johana Omondi löpte sig till ett friläge och kyligt rullade in 1–0.

Akropolis kom dock tillbaka till 1–1 i den 26:e mintuen genom ett tungt skott av Nicklas Lindqvist efter hörna, men bara några minuter senare var Adrian Edqvist framme och stötte in 2–1 för J-Södra från nära håll. Födelsedagsbarnet Moustafa Zeidan utökade till 3–1 genom att löpa över halva planen och dundra in ett långskott i den andra halvleken, och när Omondi visade kyla igen och placerade in 4–1 från snäv vinkel var matchen vunnen för hemmalaget.