Målfest när BoIS och BP kryssade

Efter två sena mål fick BP med sig en poäng från mötet med Landskrona BoIS. Senare på eftermiddagen vann Brage igen och leder nu Superettan.

Landskrona BoIS – BP 3-3
På Landskrona IP bjöds det på utomordentlig målfest när nykomlingen BP gästade. Marijan Cosic gjorde mål för andra matchen i rad när han gav BP ledningen efter 19 minuter, men redan innan halvtimman var spelad hade hemmalaget vänt. Först kvitterade Linus Olsson innan Johan Rapp gav Landskrona BoIS ledningen.

Efter paus satte hemmalagets Adam Egnell sitt tredje mål för året och BoIS såg ut att gå mot segern. Men BP gav inte upp och i den 83:e minuten satte Cosic sitt andra mål för eftermiddagen innan trotjänaren Gustav Sandberg Magnusson kvitterade på tilläggstid.

Östersunds FK – IK Brage 1-3
Kräftgången fortsätter i Östersund samtidigt som IK Brage hakar på i toppen. I söndagens möte tog Brage ledningen på tilläggstid i den första halvleken. Jonathan Tamimi hittade rätt och Borlängeklubben gick till paus med ledning. Felix Hörberg kvitterade dock i den 52:a minuten och ÖFK gick mot en viktig pinne. Men med nio minuter kvar satte Joakim Persson sitt fjärde mål för säsongen och Brage satt i förarsätet igen. På tilläggstid fastställde Douglas Karlberg slutresultatet till 3-1 och Brage leder Superettan efter sju spelade omgångar.