BoIS kvar i topp efter ny seger

17 juli, 2021 kl 17:13 Både Landskrona BoIS och Norrby IF tog nya segrar samtidigt som IK Brage tog sig upp på säker mark efter seger i Göteborg. I den sena matchen vann IFK Värnamo Smålandsderbyt mot Östers IF.

Akropolis IF – Norrby IF 0-3
Norrby fortsätter haka på i den absoluta toppstriden. Efter en mållös första halvlek satte boråsarna tre i den andra och säkrade tre nya pinnar. Det finaste målet stod Robin Strömberg för som på ett elegant sätt vred upp en frispark i det vänstra krysset.

GAIS – IK Brage 0–2
Att släkten är värst vet alla som tittar på fotboll. Leonard Pllana, med ett förflutet i GAIS stod för ett av målen när IK Brage, efter två raka förluster, plockade tre poäng och klev upp på säker mark i Superettatabellen.

Landskrona BoIS – Trelleborgs FF 4-2
Hemmalaget tog ledningen redan innan minuten var spelad och det skvallrade kanske om att vi skulle få en målrik historia på Landskrona IP. Så blev det också. Innan timman var spelad hade vi fått se sex mål och det var BoIS som stod för de flesta. 4-2-segern gör att nykomlinge fortsatt toppar Superettan.
 

IFK Värnamo – Östers IF 2-0
I dagens andra derby var det också hemmalaget som var starkast. Christian Moses inledde målskytet i starten av den andra halvleken och på tilläggstid fastställde Joel Stevens slutresultatet. Segern innebär att IFK Värnamo är fyra i tabellen. Östers IF ligger fem poäng efter, på en åttonde plats.

FOTO: Bildbyrån

Karjalainen segerskytt för Helsingborg

4 aug 2021
Helsingborgs IF bortabesegrade Vasalunds IF under onsdagskvällen. Segerskytt för gästerna blev Rasmus Karjalainen, som gjorde sitt första mål för HIF.

ÖIS vann Göteborgsderbyt

3 aug 2021
Anton Andreasson dundrade in matchens enda mål när Örgryte IS vann Göteborgsderbyt mot GAIS. Samtidigt säkrade Marcus Burman tre tunga poäng för Akropolis IF mot Östers IF.

Värnamo segrare i Smålandsderbyt

2 aug 2021
IFK Värnamo blev klara derbysegrare på Vapenvallen efter 3–0 borta mot Jönköpings Södra. Samtidigt kryssade GIF Sundsvall och IK Brage i en osannolik match på NP3 Arena.

Poängtapp för toppduon

1 aug 2021
Landskrona BoIS förlorade i Västerås samtidigt som Norrby bara tog en pinne i Falkenberg. Det öppnar för de jagande lagen att komma närmre i toppen.

Trelleborg starkast i Skånederbyt

31 jul 2021
Ett Helsingborgs IF i god form gästade Vångavallen, men det var hemmalaget som tog hand om poängen. Samtidigt tog Vasalunds IF tre viktiga pinnar i botten.

Vinstpengar till ÖIS ungdomsfond och till BoIS för alla

28 jul 2021
Varje månad delar elitfotbollens huvudpartner Unibet ut 10 000 kronor till vinnarna av Månadens spelare och Månadens tränare. Vinstpengarna för Månadens spelare och Tränare i Superettan i juni går till Örgrytes ungdomsfond samt till Landskrona BoIS för alla.

Van Den Hurk med nytt hat-trick

27 jul 2021
Anthony van Den Hurk har verkligen hittat målformen på slutet. Med tre nya mål säkrade han Helsingborgs seger hemma mot Falkenbergs FF. Samtidigt vann Öster Smålandsderbyt mot J Södra.

Vukojevic hat-trickhjälte för Norrby

26 jul 2021
Dijan Vukojevic tre mål betydde seger och att Norrby är tillbaka på andraplatsen i Superettantabellen. Samtidigt som Norrby vann i Borås kryssade GAIS och Akropolis IF i Göteborg.

Dubbla hemmasegrar i söndagsmatcherna

25 jul 2021
IFK Värnamo hakar på i toppen och AFC Eskilstuna tog andra raka segern i Superettan.

Landskrona tog femte raka segern

24 jul 2021
Kevin Jensen satte två mål när Landskrona BoIS slog GIF Sundsvall och tog sin femte raka seger i Superettan. Samtidigt plockade Trelleborg tre poäng i Borlänge.

IFK Värnamo vann i Helsingborg

22 jul 2021
IFK Värnamo tog en stark seger på Olympia och klättrar upp på tredjeplatsen i Superettan.

Jönköpings Södra vände och vann i Falkenberg

20 jul 2021
Hemmalaget Falkenbergs FF hade ledningen vid två tillfällen, men efter 90 minuter hade J Södra gjort flest mål och säkrat de tre poängen.